Viikon parhaat

Tässä poimintoja viikon parhaista internetilmiöistä.

Viikon sitaatti

”I have accepted that work and life are layers on top of each other, with rotating levels of emphasis, and I have benefited from celebrating that overlap rather than to try to force it apart.”

Jennifer Dulski ruotii työn ja perheen yhdistämistä LinkedInin blogissa.

 

Viikon elämänohje

”What’s your favorite flavor of shit sandwich and does it come with an olive?”

Kirjailija Mark Manson esittää kysymyksiä, joiden avulla voi etsiä elämälleen tarkoitusta.

 

Viikon Tärkeä Uutinen

Unohtakaa ilmastonmuutos, Syyrian sota ja Venäläiset sukellusveneet. Nimittäin, Renee Zellweger ehkä kävi plastiikkakirurgilla! Pelkästään the Guardian julkaisi tästä universumin mittakaavassa Erittäin Tärkeästä Asiasta peräti neljä artikkelia kahden päivän aikana. Niin sitä pitää.

 

Viikon liikeirea

”Pipassa asuvat pysyvästi tamperelaiset Raipe, Näsä, Rane, Tuija, Immu ja Niämine. Niitä saa silittää ja rapsuttaa mielin määrin. Moni piipahtaa ottamaan juoksukahvin päivän palaverien välissä ihan vain vaihtaakseen edes muutaman sanan suosikki tamperelaisensa kanssa.”

Sininen Zeppeliini -blogi esittelee fiktiivisen tamperelaiskahvilan Helsingin ytimessä. Kukas toteuttaisi tämän oikeasti? Jos kahvilanpitäjä lupaa langattoman nettiyhteyden ja ilmaiset teekupilliset, voin ilmoittautua residentiksi tamperelaiseksi.

 

Artikkelin kuva on julkaistu Creative Commons -lisenssillä. Kuvan ottajan tiedot