Viikon parhaat

Tässä poimintoja viikon parhaista internetilmiöistä.

Viikon spektaakkeli

Jos et asu tynnyrin pohjalla, olet varmaan huomannut, että tällä viikolla järjestettiin Suomen, tai oikeastaan koko pohjolan suurin ja kaunein startup-tapahtuma Slush. Paljonhan sitä hypetetään, mutta on se myös pitkälti hypen arvoinen.

Slush-viikon tunnelmia voit kertailla muun muassa Mashablessa ja Twitterissä. Instagrammissakin kannattaa kurkistaa kuvia hashtagilla #slush14, sillä visuaalisesta ilotulituksesta räpsittiin paikan päällä varsin huikeita kuvia.

 

Viikon somevinkki

“Being active on social media during an event can help you with your personal branding, expand your network to more like-minded people and get more out of the entire conference experience in general.”

Mitäpä tuohon muuta sanoisi kuin, että “Aamen!” Jos et ole koskaan twiitannut tai instagrammaillut seminaarissa, nyt on korkea aika kokeilla. Mashablen vinkeillä vältät pahimmat pyllähdykset.

 

Viikon pikakelaus

”Somehow, the demise of the beast that took my leg… the beast that I lusted after… it does nothing for my soul.”

Somessa jopa Moby Dick etenee rivakammin. Mainion Saturday Morning Breakfast Cereal -sarjakuvan versio klassikosta löytyy täältä.

Artikkelin kuva on julkaistu Creative Commons -lisenssillä. Kuvan ottajan tiedot