Yrittäjyysbingo

Nukahditko eilen kesken Ylen yrittäjyysillan? Ei hätää, tässä kätevässä yrittäjyysbingossa tiivistyvät kaikki illan keskeiset aiheet.

OK, myönnetään, itse luovutin ja menin nukkumaan osapuilleen silloin, kun lehmä poistui studiosta. Mutta sen verran ehdin sillisalaattimaista keskustelua seurata, että totesin saman kuin monta kertaa ennenkin: yrittäjyys on liian laaja termi. Jos saman otsikon alla puhutaan freelancer-kääntäjistä, perusteollisuudesta, haitarinsoittajista, lehmänjalostuksesta ja mobiilisovelluksista, ei keskustelusta voi tulla muuta kuin sekavaa höttöä.

Toivottavasti näin eduskuntavaalien alla saadaan aikaan laadukkaampaakin vuoropuhelua tärkeästä aiheesta.

image

One response to “Yrittäjyysbingo

  1. En edes viitsinyt yrittää katsoa yrittäjyysiltaa, vaan käytin aikani laadukkaammin koukuttavan dekkarin parissa. Jos totta puhutaan, saan parhaimmat vinkit ja asiantuntevamman keskustelufoorumin yrittäjyydestä nimenomaan Uuden mukavuusalueen kaltaisista blogeista.

    Liked by 1 henkilö

Kommentointi on suljettu.